sábado, 21 de noviembre de 2009

El centre d'oci Parc Vallès busca vigilants de seguretat joves i alts


La UGT de Catalunya denuncia pràctiques discriminatòries a l'empresa

La Federació de Serveis de la UGT de Catalunya denuncia que la direcció del centre d'oci, restauració, comerç, salut i bellesa Parc Vallès -ubicat a Terrassa, Vallès Occidental- utilitza clàusules discriminatòries en el plec de condicions que han de complir els vigilants de seguretat privada del recinte.

El nostre sindicat denuncia que el concurs de licitació del servei de seguretat estableix a la seva clàusula tercera que els vigilants destinats en el Parc Vallès no podran superar els 45 anys i que no poden tenir una estatura inferior a 1,75 metres, tant homes com dones.

La UGT de Catalunya recrimina que ni tan sols la Llei de Seguretat Privada exigeix aquestes clàusules per a l'accés de la professió i denuncia que Parc Vallès utilitza condicions que són totalment discriminatòries per als treballadors i les treballadores del sector.
La Federació de Serveis de la UGT de Catalunya ha tingut constància d'aquesta irregularitat en el marc d'un seguiment de la subcontractació de serveis per part de l'Administració Pública. La Federació ha sol·licitat a la direcció del centre que canviï aquestes condicions però aquesta se n'ha desentès.

No hay comentarios: