jueves, 23 de septiembre de 2010

La reforma laboral converteix els joves en esclaus al mercat de treball

prisoner
L'Avalot organitza demà al vestíbul del metro de Plaça Catalunya un mercat d'esclaus per denunciar que la reforma precaritza encara més les condicions laborals dels joves treballadors
L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya organitza demà dijous, 23 de setembre, una acció reivindicativa per denunciar l'efecte encara més precaritzador que tindrà la reforma laboral per als joves treballadors i treballadores, i per animar a la participació en la vaga general del 29 de setembre.
Concretament, l'Avalot escenificarà un mercat d'esclaus modern. Els esclaus seran joves treballadors que el venedor oferirà públicament a empreses, ETT i agències privades de col·locació, que els "compraran" per uns salaris irrisoris i per llocs de treball inferiors al seu nivell formatiu. Això en el cas dels afortunats, els joves qualificats, perquè amb la nova legislació els joves poc formats tindran molt poques oportunitats de trobar una feina quan la intermediació laboral la duguin a terme les agències de col·locació privades.

Acció Avalot - mercat d'esclaus
DIA: dijous, 23 de setembre de 2010
HORA:
11.30 hores
LLOC: vestíbul metro - ferrocarrils de la Generalitat de Plaça Catalunya (entrada per Canaletes).

No hay comentarios: