martes, 3 de mayo de 2011

Els Mossos desarticulen una banda que havia robat pisos a Vic




Actuaven al matí aprofitant que els propietaris treballaven.

Els Mossos d'Esquadra van anunciar divendres la detenció de 12 persones que presumptament integrarien una banda dedicada al robatori de pisos. Els detinguts, als quals se'ls atribueix una vintena d'assalts, tenien la base d'operacions en municipis com Cornellà, l'Hospitalet i Cerdanyola i des d'allà es dirigien arreu del país i de l'Estat espanyol per cometre els robatoris.

Entre altres poblacions el grup hauria actuat a Ripoll. També a Reus, Salt, Cornellà, Vic, Olesa, Gavà, Osca i Logronyo entre altres. Segons la versió policial els delinqüents acostumaven a actuar majoritàriament entre les set del matí i les dues del migdia, aprofitant que els propietaris treballaven.

Els malfactors es dirigen a la població on volien fer el cop amb dos vehicles i una vegada hi eren es distribuïen els treballs de vigilància de la zona i de l'entrada als habitatges. Segons els Mossos d'Esquadra primer comprovavenque al pis on accedien no hi hagués ningú i, després, en forçaven la porta. Els objectes que robaven, recuperats en part als pisos on vivien, eren tant rellotges, ulleres i joies com mòbils, ordinadors portàtils i material electrònic divers.

No hay comentarios: